آخرین به روز رسانی دوشنبه, 03 خرداد 1389 09:38

مهندس محمدرضا حسیبیان (MSc)، مربی                         آدرس:گروه انفورماتیک پزشکی، اتاق E130
پست الکترونیک:hasibianmr(AT)mums.ac.ir
آقای مهندس محمد رضا حسیبیان در سال 1353 ا با درجه لیسانس در رشته کامپیوتر از دانشگاه فردوسی مشهد و در سال 1356 با درجه فوق لیسانس در رشته کامپیوتر (هوش مصنوعی) از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا فارغ التحصیل گردید. فعالیت اولیه وی در دانشگاه اهواز در زمینه تدریس و مدیریت مرکز کامپیوتر شروع گردید. آقای مهندس حسیبیان یکی از موسسین شرکت کامپیوتری ایران سیستم در سال 1363میباشد. شرکت ایران سیستم را میتوان از بزرگترین شرکتهای کامپیوتری کشور در زمینه طراحی و ایجاد سیستمهای نرم‏افزاری و سخت‏افزاری دانست. در تاریخ 1369 به دانشگاه علوم پزشکی مشهد پیوست و به تدریس مشغول گردید.
از فعالیتهای ایشان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد میتوان به ایجاد مرکز کامپیوتر دانشگاه با همکاری سازمان ملل در جهت ایجاد مرکز داده‏های پزشکی و ایجاد تسهیلات لازم برای تبادل داده‏های پزشکی بین کلیه دانشگاههای پزشکی کشور و همچنین دانشگاههای پزشکی کشورهای همسایه اشاره نمود. تلاش برای اشاعه فرهنگ استفاده از سیستمهای مدیریت اطلاعات پزشکی مانند سیستمهای اطلاعات بیمارستانی و همچنین آشنا سازی مسولین سیستم بهداشت و درمان کشور برای حرکت بسوی سیستمهای پرونده الکترونیک پزشکی و انتشار مجله "کامپیوتر و پزشکی"با هدف آشنا سازی مسولین سیستم بهداشت و درمان کشور با دستآوردها و کاربردهای نوین فنآوری اطلاعات در دانش پزشکی و همچنین سیستمهای مراقبت سلامت در سال 1384 را میتوان از دیگر فعالیتهای وی بر شمرد.