آخرین به روز رسانی سه شنبه, 24 آذر 1394 08:08

درس آشنایی با کامپیوتر و منابع اطلاعاتی پزشکی (کد DMI110)

مفاهیم پایه در کامپیوتر

سیستم عامل ویندوز

اینترنت و روش های جستجو در وب

تهیه و تنظیم مقالات، مستندات،و مکاتبات علمی به کمک برنامه Word

مدیریت ایمیل ها، تقویم کاری، و امور روزانه به کمک برنامه Outlook

ارائه سخنرانی های علمی به کمک برنامه PowerPoint

کار با داده های علوم پزشکی به کمک برنامه Excel

منابع اطلاعاتی پزشکی

#مدرسین درس(به ترتیب حروف الفباء)

دکتر محمود تارا
مهندس محمدرضا حسیبیان
دکتر امیررضا رضوی
دکتر محمدرضا صابری
5 خانم پروانه مدیر امانی modiramanip AT mums.ac.ir

#تکمیل فرم سطح سنجی
کلیه دانشجویان این درس موظفند فرم سطح سنجی شروع ترم و نیز فرم های ارزشیابی پایان ترم را تکمیل نمایند. تکمیل این فرم ها بصورت نمره تشویقی در پایان ترم منظور خواهد شد. دانشجویان می بایست تا پیش از  مهلت های ذکر شده، فرم های مربوطه را تکمیل نمایند:

تکمیل فرم سطح سنجی: (از هفته چهارم مهرماه تا هفته دوم آبان ماه)

تکمیل فرم نظر سنجی: در پایان ترم

* توجه: برای دسترسی به فرم ها، شما می بایست از شناسه کاربری دانشگاه استفاده نمایید.
#دسترسی به محتویات درس
 محتویات درس بصورت فیلم های آموزشی طبقه بندی شده از آدرس ذیل قابل دسترسی می باشد. برای استفاده از این منابع، پس از طی مراحل زیر محتویات درس را کپی و سپس فایل dmi110.exe را در پوشه مربوطه اجرا نمایید.

1) روی دکمه Start ویندوز کلیک کنید و در کادر Search عبارت ذیل را تایپ کنید اینتر بزنید.

2) از شما نام کاربر و پسوردی خواسته می شود که لازم است با اکانت دانشگاه * لاگین کنید.

3) پس از وارد شدن به صفحه ای که آدرسش در بالا آمده است، پوشه dmi110 را برای خود کپی کن
ید.

* توجه: برای دسترسی به محتویات درس، شما می بایست از شناسه کاربری دانشگاه استفاده نمایید.

#نحوه ارزیابی درس

هدف از ارزشیابی این درس، اطمینان از فراگیری مباحث کاربردی توسط دانشجو می باشد. ارزشیابی این درس، بر اساس سنجش توانایی های مهارتی فرد از طریق آزمون تئوری کاربردیو عملی الکترونیک در پایان ترم خواهد بود. منبع آزمون در هر دو مورد مباحث کلاسی و الکترونیک ارائه شده می باشد.

آزمون تئوری کاربردی

این آزمون با هدف سنجش توانایی های مفهومی کاربردی دانشجو در زمینه مباحث زیر (بصورت چهار جوابی) صورت می گیرد:
  • مبانی کامپیوتر
  • سیستم عامل ویندوز
  • اینترنت و ایمیل (Outlook)
  • منابع اطلاعاتی پزشکی

آزمون عملی الکترونیک

این آزمون با هدف سنجش توانایی های عملی شما در انجام پروژه های مربوط به کاربرد های عمومی کامپیوتر در علوم پزشکی است. در این آزمون، شما در مدت زمان 60 دقیقه می بایست سه پروژه عملی مربوط به مباحث Excel , PowerPoint , Word  را انجام، و فایل نهایی را در آدرس خواسته شده (مطابق دستورالعمل گفته شده در « فیلم آموزشی  چگونگی برگزاری آزمون » ذخیره نمایید.
 در این آزمون برای مثال از شما خواسته خواهد شد تا با استفاده از کامپیوتر، داده های تعدادی از بیماران را مرتب سازی، و تحلیل نموده و خروجی ها و نمودار های لازم را تهیه و ذخیره نمایید (در مبحث درس Excel).

مباحث آزمون عملی شامل موارد زیر خواهد بود:
  • توانایی عمومی کار با اینترنت
  • تهیه و تنظیم مقالات، مستندات،و مکاتبات علمی به کمک برنامه Word
  • ارائه سخنرانی های علمی به کمک برنامه PowerPoint
  • کار با داده های علوم پزشکی به کمک برنامهExcel
زمان و مکان آزمون

توجه1: دانشجويان محترم از درست بودن اکانت دانشگاه خود اطمينان حاصل کنيد. در غير اين صورت امکان شرکت در آزمون را نخواهيد داشت.
توجه 2: همراه داشتن کارت دانشجویی الزامی است.

نحوه رفع اشکال دروس

برای رفع  اشکالات خود (پس از فراگیری کامل مباحث)، می توانید از طریق ایمیل از مدرس مربوط به همان مبحث کمک بخواهید (ایمیل مدرسین در قسمت بالا ذکر شده است). در صورتی که مدرس مربوطه حضور فیزیکی شما را برای رفع اشکال لازم دانست، به شما از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد.

* توجه: از مراجعه حضوری به اساتید، بدون وقت و هماهنگی قبلی خودداری نمایید.