آخرین به روز رسانی دوشنبه, 21 فروردين 1396 06:01

دکتر فرزانه اطمینانی (PhD) ، عضو هیات علمی

آدرس: گروه انفورماتیک پزشکی، اتاق E130
پست الکترونیک: EtminaniK (AT) mums.ac.ir

دکتر کبری اطمینانی در سال 1384 با کسب رتبه اول در رشته مهندسی نرم­ افزار مقطع کارشناسی از دانشگاه فردوسی مشهد فارغ التحصیل گردید. در سال 1386 از مقطع کارشناسی ارشد در همان رشته و همان دانشگاه و در سال 1391 در رشته مهندسی کامپیوتر سیستم ­های نرم ­افزاری در مقطع دکتری تخصصی (PhD) از دانشگاه فردوسی مشهد فارغ التحصیل گردید. در سال 1390 دوره فرصت مطالعاتی را در دانشگاه لینشوپینگ کشور سوئد گذرانیده است.

در انجام پروژه ­هایی همچون طراحی و پیاده ­سازی انبار داده سیستم کارگزینی دانشگاه فردوسی مشهد، طراحی و پیاده ­سازی کیفیت داده در انبار داده مرکز آمار و کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد همکاری داشته است. وی از سال 1386 عضو گروه تحقیقاتی KERG در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد بوده است.

سابقه تدریس دروس طراحی الگوریتم­ها، ساختمان داده و الگوریتم، مهندسی اینترنت، سیستم­های خبره و مهندسی دانش، پایگاه داده پیشرفته و داده­ کاوی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را داراست. همچنین بعنوان استاد راهنمای پایان ­نامه کارشناسی و کارشناسی ارشد بیش از 50 دانشجو در دانشگاه ­های مختلف داخل کشور بوده است.

زمینه­ های تحقیقاتی مورد علاقه وی درحوزه­ های داده کاوی بویژه مدل ­های پیش­بینی، وب معنایی و انتولوژی، بطور کلی کاربرد کامپیوتر در علوم پزشکی می­باشد.